MBM - en mötesplats för branschens elit

Den moderna konferensen

Moderna Business Möten - MBM är den moderna konferensen för relationer och affärer! Här möts likasinnade från både verksamheter och leverantörshåll inom branschen för träning och hälsa.

Denna konferensform har funnits sedan 1993 men den första Nordiska träffen arrangerades av Thomas Lindell och Björn Johansson i oktober 2007 i Helsingborg. 

Succen var enorm och efter detta har arrangemanget etablerat sig som en viktig mötesplats för branschens kedjor och leverantörer. Numera drivs MBM under ledning av Björn Johansson från GymBusiness Scandinavia AB.

Vem som helst får inte delta, MBM är en mötesplats där endast de mest betydelsefulla ägare eller chefer till olika verksamheter blir inbjudna. På denna träff möter du framtidens leverantörer vilket ger dig möjligheter att planera in nyheter i din verksamhet för 2024 och framåt.

Lär känna andra viktiga chefer och entreprenörer som är lika fyllda som du med idéer, verktyg och system som kan utveckla din business till nya nivåer.

Utveckla din kunskap genom att nätverka, engagera dig i de personliga mötena samt ta del av arrangemangets kompetensutveckling genom föreläsningar och workshop.

Välkommen till Nyköping den 26 - 27 oktober 2023.