MBM - en mötesplats för branschens elit

Den moderna konferensen

Moderna Business Möten - MBM är den moderna konferensen för relationer och affärer! Här möts likasinnade från både verksamheter och leverantörshåll inom branschen för träning och hälsa.

Denna konferensform har funnits sedan 1993 men den första Nordiska träffen arrangerades av Thomas Lindell och Björn Johansson i oktober 2007 i Helsingborg. 

Succen var enorm och efter detta har eventet etablerat sig som en viktig mötesplats för branschens kedjor och leverantörer. Numera drivs MBM som ett samarrangemang mellan Björn Johansson från GymBusiness och Brian van den Brink från Sweaty Business.

Vem som helst får inte delta, MBM är en mötesplats där endast de mest betydelsefulla ägare eller chefer till olika verksamheter blir inbjudna.

MBM erbjuds i två format med samma upplägg men riktad mot olika målgrupper. Vartannat år samlar vi "Big Boss" deltagare (nästa gång den 23 - 24 oktober 2025) och vartannat år samlar vi "Rising Stars" deltagare.

Big Boss - originalet, som vänder sig till branschens allra största och mest expansiva aktörer. Dessa deltagare har en enskild omsättning från 15 miljoner kr upp till över 1,5 miljarder kr.

Rising Stars - ny målgrupp, mindre kedjor eller enskilda gym som har ambitioner om fortsatt tillväxt. För att få delta måste man få en inbjudan och omsätta ca 6 miljoner kr eller mer.

Lär känna andra viktiga chefer och entreprenörer som är lika fyllda som du med idéer, verktyg och system som kan utveckla din business till nya nivåer.

Utveckla din kunskap genom att nätverka, engagera dig i de personliga mötena samt ta del av arrangemangets kompetensutveckling genom föreläsningar och workshop.

Välkommen till Nyköping den 21 - 22 oktober 2024.