Konferensens innehåll och tidpunkter

Nästa MBM är riktad mot målgruppen "Rising Stars" och äger rum den 21 - 22 oktober 2024.

Registrering till MBM-konferensen
sker på hotellet på måndagen mellan 12.00 – 13.00. Här får ni bland annat själva MBM-boken samt ert slutliga mötesschema. När väl MBM konferensen startar har ni intensiva 29 timmar framför er. 

Konferensen startar 13.15 med ett välkomnande och intro måndagen den 21 oktober. Sen blir det en intensiv dag med olika aktiviteter fram till ca 17.30. Därefter är det fördrink, middag och underhållning med start ca 19.30. Ingen extra dresscode för middagen utan det sker på en "skjorta + kavaj" nivå.

På tisdagen den 22 oktober samlas vi kl 08.55 och hela konferensen avslutas redan ca kl 15.20. Därför finns möjlighet till relativt tidig hemfärd.  

Bra att känna till - som verksamhet väljer ni vilka leverantörer ni prioriterar att träffa. Listan med vilka leverantörer som kommer att medverka skickas ut senast den 23 september. Era önskemål skall sen rapporteras in till MBM senast den 27 september.

Alla som har en lite längre resväg vill kanske anlända till hotellet redan senare under söndagen den 20 oktober? Om så är fallet har vi förhandlat fram bra priser på hotellrum. Dessutom bjuder vi på en välkomstdrink i hotellets bar på söndag kväll - då det finns möjlighet för lite mingel. 

VIKTIGT att poängtera att alla måste respektera tiderna som gäller och att ni medverkar till fullo på hela den schemalagda konferenstiden.