MBM 2021 i Nyköping

Frågor & svar på några viktiga tidpunkter:

När väl MBM konferensen startar har ni intensiva 29 timmar framför er. Varje deltagare får vid incheckning på hotellet ett mötesschema med förbokade träffar mellan verksamheter och leverantörer.

Verksamheterna väljer vilka leverantörer de prioriterar att träffa. Listan med vilka leverantörer som kommer att medverka skickas ut senast den 21 oktober. 

Verksamheternas önskemål skall sen rapporteras in till MBM senast den 29 oktober.

Alla som har en längre resväg rekommenderas att komma till hotellet i Nyköping redan på sen eftermiddag/kväll tisdagen den 23 november. Det finns inget officiellt program denna dag utan det är bara att mingla och njuta av en välkomstdrink som vi bjuder på i hotellets bar.

Registrering till MBM-konferensen sker på hotellet antingen på tisdag mellan 17.00 – 19.00 eller på onsdag morgon mellan 08.00 – 08.45. Här får ni bland annat själva MBM-boken samt ert slutliga mötesschema. 

Konferensen startar 09.00 med en föreläsning onsdagen den 24 november.

Sen blir det en intensiv dag med olika aktiviteter fram till 17.50. Därefter är det fördrink, middag och underhållning med start ca 20.00. Ingen extra dresscode för middagen utan det sker på en "skjorta + kavaj" nivå. 

På torsdagen den 25 november samlas vi kl 08.50 och hela konferensen avslutas redan kl 12.45. Vi har ingen organiserad lunch på torsdagen eftersom erfarenhet säger oss att de flesta tar sig hemåt så fort som möjligt. 

VIKTIGT att poängtera att alla måste respektera tiderna som gäller på konferensen och att ni medverkar till fullo på era schemalagda leverantörsmöten.